The Morgan – Hotell Dublin

hotell dublin morganDette hotellet kan bestilles på Hotell dublin, Themorgan.com eller Billige-hotell.no – Dublin. Vil du at hotelloppholdet skal være eksklusivt og unikt når du først reiser utenlands, så er The Morgan i sentrum av Dublin et optimalt oppholdssted. Det er et av få virkelig gjennomførte designerhotell i den irske hovedstaden, som med sine fire stjerner også må kunne anses som et luksuriøst hotell. Beliggenheten er også der de fleste turister ønsker å bo når de befinner seg i Dublin – i den historiske gaten Temple Bar, der de best bevarte minnene fra middelalderen ligger. I tillegg til alle nattklubbene og barene, da.

Beliggenhet

Et opphold på The Morgan gjør at du kan oppleve det meste Dublin har å by på til fots, enten du er i byen for å shoppe, se på turistattraksjoner eller drikke irsk øl. De nærmeste naboene til hotellet består stort sett av barer, butikker og restauranter, mens severdigheter som Dublin Castle og O’Connell Street befinner seg en kort spasertur unna. Det samme gjør attraksjoner som Guinness Storehouse, der man kan oppleve irsk ølproduksjon. Beliggenheten alene er en god grunn til å velge The Morgan for et Dublin-opphold. Kjøreturen til flyplassen tar vanligvis i underkant av 25 minutter med taxi.

Rom

Som vi nevnte innledningsvis er The Morgan et designerhotell, og følgelig er hvert eneste rom meget gjennomført og spesialdesignet. Til og med garderobeskapene er såpass unike at hotellet mener de ikke finnes noe annet sted i verden. Uansett hvilket rom du får vil du nok være fornøyd, men kan man velge mellom følgende romtyper: Corporate, Penthouse, Junior Penthouse, Suite, Deluxe King og Contemporary Queen. Med andre ord er det stor sving over samtlige rom.

Fasiliteter

The Morgan tilbyr flere fasiliteter til sine gjester. Morgan Bar er en av de hippeste barene i Dublin, og tiltrekker seg store folkemengder hver eneste helg. De holder åpent på dagtid, og serverer da enklere drikke og mat, men på kveldstid er det full fest og nattklubb som gjelder. For forretningsreisende er det også mulig å benytte seg av møterom og konferansesaler. Hotellet samarbeider også med et nærliggende spasenter der man kan nyte fasiliteter som badstue og boblebad, samt treningsrom.

 This entry was posted on mars 10, 2015 and is filed under Dublin. Written by: . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.