K&K Hotel Central i Praha

k-and-k-prahaDu kan bestille dette hotellet på hotell Praha eller Expedia.no. Har du sansen for den unike, det litt utradisjonelle, men samtidig moderne og sofistikerte kunsten? Da vil K+K Hotel sentralt i Praha passe deg midt i blinken. Det er et elegant og stilig hotell som strekker seg litt lengre enn mange andre for å skape en unik atmosfære.

K&K-kjeden har hoteller i de fleste storbyen i hele Europa, der de fleste er kjent for sin høye standard. Hotellet i Praha er intet unntak, det har blitt tildelt fire stjerner og det oser luksus av nærmest hver eneste detalj. Hotellet passer perfekt for deg som vil unne dere det lille ekstra under kjærlighetsturen til Praha, men vel så bra for deg som reise i forretningssammenheng.

Sentral beliggenhet

Beliggenheten er svært sentral, med gåavstand til flere severdigheter, samt transportmuligheter. Hotellet ligger kun et steinkast fra det berømte Powder Tower, i selve hjerte av Praha. I nærområdet finnes det også et flust av museum, restauranter, butikker og ikke minst suvernirsjapper.

K&K Hotel Central har total 127 rom av ulike størrelser. Det finnes også møte- og konferanserom for å drive business, og hotellet har en egen spaavdeling som tilbyr både boblebad og treningsrom. Det er også mulig å bestille behandlinger som massasje og tilsvarende. I Bistro Lounge får du kjøpt det meste av drikkevarer og enkle matretter. Hotellet tilbyr også parkering til sine gjester, mot et tillegg i prisen.

Gode gjesteevalueringer

Hotellet har en av de høyeste rangeringene på nettet blant de reisende som har bodd her. Nærmest samtlige er fornøyde med oppholde, og det er spesielt par på kjærlighetstur som har funnet roen på K&K Hotel Central. Den gode beliggenheten, kombinert med den eksklusive atmosfæren og servicen har gjort at turister fra hele verden virkelig har funnet seg til rette på hotellet.

Hotellets hjemmeside

Se www.hotellerpraha.no

Hotels.comThis entry was posted on januar 29, 2014 and is filed under Praha. Written by: . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.