Inntel Hotels Amsterdam Centre

intel-amsterdamHotellet ble bestilt på hotell Amsterdam for kun 598 per natt.  Du kan også bestille direkte på hjemmesiden til hotellet. Inntel Hotels Amsterdam Centre er et stilig og sofistikert hotell som er et supert utgangspunkt for å utforske Amsterdam. Beliggenheten er upåklagelig, det ligger helt i hjertet av sentrum. Det er ikke lange avstander til kjente turistmål som Anne Franks Hus, Stedelijk Museum, St. Nicholas kirken, Beurs van Berlage, Amsterdam Chinatown, Madame Tussauds og de berømte kanalene i Amsterdam. Det tar deg også kun 5 minutter å gå til hotellet fra Amsterdam Central Station, der togtrafikken ankommer byen.

239 rom

Det er 239 rom som er pent møblerte. Alle har aircondition, flatskjerm-tv, safe, kaffe –og te, minibar og hårføner. Det er paraboltilgang på tv-ene, samt betalingskanaler. Noen av rommene har også badekar med boblefunksjon. Vinduene på hotellrommene er til å åpne. Det serveres en stor frokostbuffe i spisesalen, og det er også mulig å ta seg en drink på kveldstid i baren. Romservice er tilgjengelig, og det er gratis høyhastighets internettforbindelse i hele hotellet. Det er et eget fitnessrom i hotellet som gjestene kan bruke fritt. Ved behov så kan man også bestille massasje som utføres på rommet. Concierge tjenesten kan ordne med alt fra billetter til forestillinger til utleie av sykler. For den som er interessert så er det mulig å leie seg Segway i nærheten.

Møterom

For forretningsreisende så kan hotellet også tilby fasiliteter slik som møterom, audiovisuelt utstyr, og en utplassert stasjonær pc som kan brukes ved behov.

Av andre fasiliteter så kan det nevnes at det er innsjekking fra 15:00, utsjekking 12:00, sykkel og scooter utleie, 24 timers resepsjon og hotellet er selvsagt røykfritt. Det er for øvrig lov med kjæledyr på hotellet.

 This entry was posted on januar 29, 2014 and is filed under Amsterdam. Written by: . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.