Hilton London Metropole

hilton londonVi bestilte hotellet på Hotell London for kun 686 kr per natt. Du kan også prøve www.booking.com. Denne arkitektoniske perlen ligger i det fredelige Paddington-området i London, like ved undergrunnsstasjonen Edgware Road og togstasjonen Paddington. Her er det gangavstand til Whiteleys kjøpesenteret som ligger i Bayswater. En kort spasertur vil ta deg til Hyde Park, Marble Arch, den berømte handlegaten Oxford Street og kjøpesenteret Selfridges. Like i nærheten ligger også det som av lokalbefolkningen blir kalt for «Londons lengste pub», The Dickens Tavern, hvor man kan slå i hjel tiden med biljard og fotballkamper på en av pubens mange TV-er. Hotellet ligger også bare en kort t-banetur unna London Westfield Shopping Centre. Ikke langt unna ligger byens teaterdistrikt, West End, hvor du kan få med deg kjente musikaler som The Lion King og Les Miserables.

Fasiliteter

Hotellet kan by på et innendørs svømmebasseng, treningsstudio, et «steamroom» og sauna. I 23. etasje ligger hotellets egen asiatiske restaurant, Minako at the Met, hvor du får en fantastisk utsikt over London. Her kan du nyte det beste fra det asiatiske kjøkken, eller du kan slappe av med en kamp i sportsbaren. Frokost tilbys mot et tillegg.

Hilton London Metropole tilbyr over 4 100 kvadratmeter med selskapslokaler, hele 42 møterom og et forretningssenter. Hotellet kan hjelpe deg med billetter til severdigheter og arrangementer, innløsing av valuta og catering ved arrangementer. Det er også muligheter for parkering (også handikapptilpasset parkering), mot en avgift, men tilbudet er begrenset. I oktober 2013 ble hotellets inngangsparti og resepsjon totalrenovert og modernisert.

Gjesterom

Det er 1 054 gjesterom på hotellet som alle er utstyrt med air-conditioning, oppbevaringssafe og minibar. Rommene rengjøres daglig. Det tilbys kablet høyhastighets internett i alle fellesområdene og på gjesterommene, mot en avgift. Alle rommene har flatskjerm-TV med parabol, samt telefon med voicemail. Som så mange andre London-hoteller er badene her utstyrt med kombinert dusj/badekar og hårføner. Det går også an å bestille massasje på rommet og allergitestet sengetøy på forespørsel.

Se hotellets hjemmesideThis entry was posted on januar 29, 2014 and is filed under London. Written by: . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.