Grand Hotel Amroth Amsterdam

amsterdamHotellet har 165 rom og suiter, som alle har det nyeste innen innredning, komfort og stil. Bygningen er av Art Deco stil. Det er et 5 stjerners hotell som holder til i det fantastiske Shipping House.

Rommene er alt du forventer av et 5 stjerners hotell. Det er romslige rom som er godt belyst, og i alle rommene er det høyt under taket. Rommene er innredet i Art Nouveau stil med varme farger og moderne komfort. Sengene er ekstra store, hvitt pent sengetøy, masse puter og deilige myke dyner. Alt fra fargevalgene til hvilke typer lamper som er brukt, så reflekteres en atmosfære fra tidligere tider. Det er 32 tommers flatskjermer på rommene, med tilgang på mange kanaler. Du kan også ta deg en drink fra minibaren som er gratis, og surfe på gratis internett.

Restauranten Seven Seas er åpen for middag 18:00 til 22:30. I helgen er åpningstidene til 01:00. Det er mulig å ha private arrangement her, slik som business middager og lignende. Baren er åpen fra 09:00 til 01:00.

Hotellet har en ypperlig concierge tjeneste. Ingen forespørsler er for store, ingen er for små. Ved å bruke ekspertisen som er tilgjengelig så kan det ordnes billetter til forestillinger, forslag til planer for dagen eller helgen eller hva som helst annet for å gjøre oppholdet uforglemmelig.

Transport til og fra hotellet er enkelt. Du kan enten bruke tog, buss eller taxi. Den mest komfortable måten å reise på er hotellets egen kjøreservice. Sjåføren vil hjelpe med bagasjen både inn og ut, og kjøre rett fra hotellet til flyplassen på ca. 20 minutter.

Det er møterom tilgjengelig i hotellet, og hotellet kan fasiliteter rommene etter ønske. Dersom det er ønskelig kan det serveres forskjellige forfriskninger, middag eller kun drikke. Rommene har LCD projektor og flip-over samt tilgang til gratis internett.

Grand Hotel Amroth Amsterdam kan også stelle til ved spesielle anledninger slik som bryllup. Det vil bli personlig og spektakulært og akkurat etter dine ønsker.This entry was posted on januar 29, 2014 and is filed under Amsterdam. Written by: . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.